Toimistotuolit ja toimistolamput - Toimivaa tyylikkyyttä toimistoosi

Toimistotuolit ja ergonomiatuotteet

Toimistotuolien laatu ja toimivuus on työergonomian ja sitä kautta työssä viihtymisen kannalta keskeisen tärkeä asia työpaikalla. Meiltä saatte laadukkaat Prosedia toimistotuolit ja Salli-satulatuolit. Valikoimistamme löydät myös erilaiset erikoisistuimet ja ergonomiatuotteet, joilla ylläpidät henkilökunnan työkykyä ja työviihtyvyyttä.

Meiltä saatte myös muut ergonomiatuotteet, kuten rannetuet näppäimistölle ja hiirelle, kannettavan tietokoneen telineet, keskusyksikkötelineet, konseptitelineet, kaapelinjärjestäjät yms.

Toimistolamput laadukkaasta valikoimastamme

Toimiston katossa loistelamppu vilkkuu ja varalamppua ei ole missään. Tuttu tilanne?

Oikea ja riittävä valaistus on tärkeä osa tehokasta työskentelyä silmien rasituksen kannalta. Kaikki toimiston loistelamput kannattaa vaihtaa ryhmävaihtona samanaikaisesti, tällöin ne ovat samassa elinkaaren vaiheessa ja tuottavat saman määrän valoa. Lisäksi varmistetaan, että kaikki lamput tuottavat samanväristä valoa. Suuri etu on myös, että niitä ei tarvitse vaihtaa jatkuvasti, vaan vaihtoväli on noin 2-5 vuotta polttotunneista riippuen

Toimistotalkkarit huolehtii siitä, että toimistossanne palaa oikeantyyppistä valoa tuottavat loisteputket oikeissa paikoissa. Asennamme toimittamamme lamput paikoilleen ja viemme vanhat ongelmajätekeräykseen.

Meiltä saatte myös mm. varapolttimot projektoreihin, paristot, jatkojohdot, lähiverkkojohdot sekä muut sähkötarvikkeet.

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Kopiopaperit ja värikasetit
  •  Toimistotuolit ja toimistolamput
  •  Kahviotuotteet ja siivoustarvikkeet
  •  Tulostinhuolto ja asennustyöt

Klikkaa verkkokauppaan!

Kerro meistä kavereillesi